Frilina

Var och frilinade med Olsson i älven för att se om man kunde knipa nån id i finvädret. Fick snabbt upp några och tog 2 innan Olsson ens tacklat upp spöt. När han väl var klar så var det hela över och det hände inte mycket mer. Fick en till lite efter nån timme. Hade en alkolist som var helt säker på att mina idar var sutare.

- titt vecken fin sutörö han har på 

-Nej de är en id

-Han säger dä ä en sutörö

-Nej det är en id

-Äter du sutörö

Ahh ni fattar. De enda som är jobbigare är måsarna/änderna. Största fiske vägde iaf 2520g och det kändes gött att få lite lön för mödan tillslut. Får be Olsson om ursäkt för att man var så fräck att man tog all fisk innan kom till :)

Halvtid

Nuvarande ställning är följande 

1:a Lars 25p 2:a Fredrik 20p 3:a Peter 16p 4:a Henke/ Robert/Anders 6p


Rudamete

Var till tjärnet och metade ruda med brorsan i förrgår. Inledningsvis mycket segt och inga tecken på rudor men effetr ett par timmar och ett platsbyte för egen del så blev det ändå några mindre. Riktigt härligt fiske, flötmetandet. Får snart bli en till tur :)
Anders med sin enda ruda för kvällen.


Älvmete

Gjorde några försök på de stationära idarna i början av semestern men det har varit riktigt misslyckat. Dock är de där och bevisligen nappar de ibland eftersom de andra landat en och annan. Själv har jag bara fått ett par riktigt små och några meningslösa bifångster. Får väl bli något mer försök :) Trägen vinner.


Vi försökte oss på gösen

Var ute med Ander och Peter för att dra en och annan gös. Blev ist en och annan gädda. Största dramatiken stod väl Peter för när han lyckades trassla ihop hela babord sida vilket bjöd på lite terapiarbete under en stund. Hade även en liten abborre som "gick i spinn" och upprepade hans bedrift. Nu stundar snart semestern och då är det nya tag :) Ett rejält knippe nya wobblers kom med posten igår så nu är man het ett tag igen :P 

Rödingfiske

Rödingfisket blev kanske inte den huggsexa som Jag och Fredrik hade hoppats på men efter att ha tuggat en massa vatten och vevat in ett par gäddor så kom det iaf en tillslut. Tyvärr så stannade det där men vi hade en superdag på sjön ändå med fint väder och många skratt. Det största när det uppdagades att vi råkat köra "High speed trolling" med en blänkelänga i 20knop. Den försvann :P 

RSS 2.0